Gelin Evi Selen Demirdöver kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Selen Demirdöver kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi, yeni haftasıyla ekranlardaki yerini alıyor. Bu haftanın yarışmacılarından biri de Selen Demirdöver oldu. Gelin Evi Selen Demirdöver kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Aslı Hünel'in sunumu ile izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilecek zorlu maratona katılan isimler merak konusu oldu. Onlar arasında Selen Demirdöver de bulunuyor ve kendisi hakkında çok sayıda arama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Selen Demirdöver kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Selen Demirdöver kimdir? Instagram hesabı

Bugünden itibaren SHOW TV ekranlarında hem marifetlerini hem de evini milyonlara kanıtlamak isteyen Selin Demirdöver 3.5 senelik evli. Öğrenci, nefes ve yaşam koçu olarak çalışıyor. Anlayarak hızlı okuma eğitmeni, masal ve oyun terapisi de yapıyor. Eşi ile 16 yıllık tanışmışlıklarının ardından nikah masasına oturdu. Bu hikayenin ilgi çekici çok fazla noktası olduğu düşünülüyor ve herkesi televizyon başına kilitleyecektir. Güzel yarışmacının Instagram hesabı @selendemirdover'dir.

image-6351560.jpg

image-2942031.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.