Gelin Evi Pelin kimdir? Pelin Uzgiş Instagram hesabı

Gelin Evi Pelin kimdir? Pelin Uzgiş Instagram hesabı
Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendi günlerinde rakipleri ve Aslı Hünel'i ağırladığı zorlu rekabette yarışacak isimlerden biri de Pelin Uzgiş oldu. Kendisi hakkında çok sayıda araştırma yaparak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Gelin Evi Pelin kimdir? Pelin Uzgiş Instagram hesabı habeirmizde.

SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde evinde ağırladığı rakipleri ve Aslı Hünel'den aldıkları puanlarla birincilik mücadelesi verdiği zorlu maratonda yer alacak isimlerden biri de Pelin Uzgiş oldu. Güzel yarışmacı hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Pelin Uzgiş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 


Gelin Evi Pelin Uzgiş kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirmek ve evine birincilikle dönmek isteyen isimlerden biri olmayı hedefleyen ve güzelliği ile dikkat çeken Pelin Uzgiş 3 senelik evli. Yağız Alp adında 1 yaşında erkek çocuğu var. Bursa'dan programa katılıyor. Genellikle eşi ve oğluna yönelik paylaşımlarını yaptığı Instagram hesabına @hamza.pelin.yagiz adresnden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.