Gelin Evi Özlem kimdir? Özlem Turan Instagram hesabı

Gelin Evi Özlem kimdir? Özlem Turan Instagram hesabı
Joker Yapım imzasıyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Arzu, Hanife, Yasemin ve Eda ile birlikte ödül için yarışacak diğer isim Özlem olarak açıklandı. Kendi gününde rakiplerini ağırlayıp diğer bölümlerde eleştirilerde bulunup puan verecek güzel yarışmacı fragmanda yayınlanan görüntüleriyle birlikte çok konuşulmaya başlandı ve hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Özlem kimdir? Özlem Turan Instagram he

Joker Yapım imzasıyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Arzu, Hanife, Yasemin ve Eda ile birlikte ödül için yarışacak diğer isim Özlem olarak açıklandı. Kendi gününde rakiplerini ağırlayıp diğer bölümlerde eleştirilerde bulunup puan verecek güzel yarışmacı fragmanda yayınlanan görüntüleriyle birlikte çok konuşulmaya başlandı ve hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Özlem kimdir? Özlem Turan Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Özlem kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Özlem Turan kendisine ait bir marka ile birlikte müşterilerine yemek hizmeti veriyor. Özlemce Mutfak adı altında ürünlerini çıkaran ve servise hazır halde sipariş verilen yerlere gönderen güzel yarışmacı ayrıca düğün kurabiyeleri, pastaları, bebek kurabiyeleri, butik pastalar, cup cake ve butik kurabiyeler de hazırlıyor. Hesabını @ozlemcemutfak adresinden takip edebilirsiniz.

gelin evi özlem turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.