Gelin Evi Meltem Altuntaş kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Meltem Altuntaş kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
SHOW TV'nin öğle saatlerindeki fenomen yarışması Gelin Evi, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Bugünden itibaren yarışacak 5 yarışmacı arasında Meltem Altuntaş da var. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. İşte detaylar...

Her hafta yaşattığı eğlence ile ekranların vazgeçilmezi haline gelen Gelin Evi'nde bir pazartesi heyecanı daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Aslı Hünel'in sunumu ve iddialı yarışmacıların katılımı ile yine seyircileri televizyon başına kilitleyecek programda gözler yarışacak isimlere çevrildi. Onlardan biri de Meltem Altuntaş oldu. Kendisine yönelik olarak internette araştırmalarda bulunularak hem özel hayatı hem de evi ile ilgili bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Meltem Altuntaş kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

image-7754266.jpg

Gelin Evi Meltem Altuntaş kimdir?

Dört rakibine karşı birincilik mücadelesi verecek olan Meltem Altuntaş, 1115 ile 1119. bölümler arasında puanlarını alacak, puan verecek ve evindeki tüm detayları ekranlarda paylaşacak. AKÜ Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu ve İAÜ Tıbbi Laboratuvar bölümünü bitirdi. Şu an laborant olarak çalışıyor. Taner Bey ile evli. Diğer yarışmacılar gibi çiçeği burnunda gelin denilebilir. Instagram hesabında mesleği ve özel hayatı ile ilgili paylaşımlar yapmaktadır. @meltemtaner_ adresinden takip edebilirsiniz.

image-1195352.jpg

image-2632026.jpg

image-5261945.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.