Gelin Evi İrem (21-25 Ağustos) kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi İrem (21-25 Ağustos) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi, yeni sezonuyla ekranlara merhaba diyor. Yarışmacılar arasında İrem de var ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi İrem kimdir? İşte detaylar...

Aslı Hünel'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi, 21 Ağustos Pazartesi günü yeni haftasına başlıyor. 25 Ağustos'a kadar sürecek eğlence dolu bölümlerde yarışacak isimler açıklandı. Onlar arasında İrem de bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi İrem kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Gelin Evi İrem kimdir?

Bugün başlayacak yeni sezonla birlikte televizyon ekranlarına renk katmayı sürdürecek Gelin Evi'ne katılan İrem, evli ve Antalya'da yaşamaktadır. Sosyal medyada hayatın birçok alanından tavsiyelerle takipçilerinin karşısına çıkmaktadır. Ayrıca kombinlerini de paylaşmaktadır. Hayatına dair pek bilgi bulunmamakla birlikte yarışmada açıkladıktan sonra haberimize eklenecektir. Instagram hesabı @sadece_iirem'dir.

image-8554716.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.