Gelin Evi Havva kimdir? Havva Arvas Instagram hesabı

Gelin Evi Havva kimdir? Havva Arvas Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak 5 gün boyunca yarışmacıların çetin mücadelesine sahne olan Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı isimlerin kendi günlerinde evleri ve yetenekleri ile birincilik için çekiştikleri zorlu maratonda Havva Arvas Aydın da milyonların karşısına çıkacak. Marifetlerini ispat etmek isteyen güzel yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilirken bilgi sahibi olmak isteniyor. Gelin Evi Havva kimdir? Havva Arvas Instagram hesabı habeirm

SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde evinde ağırladığı rakipleri ve Aslı Hünel'den aldıkları puanlarla birincilik mücadelesi verdiği zorlu maratonda yer alacak isimlerden biri de Havva Arvas oldu. Güzel yarışmacı hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Havva Arvas kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Havva Arvas kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirmek ve evine birincilikle dönmek isteyen isimlerden biri olmayı hedefleyen Havva Arvas Aydın, Fehmi Bey ile nikah masasına oturdu ve hayatını birleştirerek evlendi. Mutlu bir birlikteliği bulunan Havva Hanım, haftanın en iddialı yarışmacıları arasında bulunuyor. Instagram hesabı @havvayydn'dır. Burada hayatına dair kareler paylaşmaktadır ve fotoğrafları yüksek sayıda etkileşim elde etmektedir.

Gelin Evi Havva Arvas

Gelin Evi Havva Arvas

Gelin Evi Havva Arvas

Gelin Evi Havva Arvas

Gelin Evi Havva Arvas

Gelin Evi Havva Arvas

Gelin Evi Havva Arvas

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.