Gelin Evi Hasret Davulcu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi Hasret Davulcu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Öğle kuşağında yayınlanan bölümleri ile izkeyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Cuma günü verilen altının ardından gözler pazartesiden itibaren yarışacak isimlere çevrildi. Beş gün boyunca evlerini milyonlara karşı sergileyecek ve puanlarını alacak gelinler belli oldu ve Hasret de onlar arasında yer alıyor. Fragmanda evi gösterilmişti ve kendisi hakkında internette araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Hasret Davulcu kimdir? Kaç yaşında

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde evlerini rakipleri ve milyonlara açtıkları programda herkes beş gün boyunca büyük bir rekabete tanıklık edecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Hasret Davulcu da altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Hasret Davulcu kimdir? Gelin Evi Hasret Davulcu Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Hasret kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Beyza Davulcu, ilk gün rakipleri ve Aslı Hünel'i ağırlayacak. Eczacı teknisyenliği yapan Davulcu, Ayberk Bey ile evli. Kendisi ilk kez gerçekleşecek 8 soruluk formatı da yanıtlayacak. Evlilik tarihi sorulunca fragmanda biraz tereddütlü olduğu gözükse de bunun heyecanı artırmak için yapıldığı düşünülüyor. Instagram hesabı @hasret_davulcu'dur.

Gelin Evi Hasret Davulcu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.