Gelin Evi Gizem Büyüksüren Kuçin kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Gizem Büyüksüren Kuçin kimdir? Instagram hesabı
Aslı Hünel'in sunuculuk koltuğunda oturduğu Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniliyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde rakiplerini ağırladığı programda yine heyecan, gerginlik ve eğlence eksik olmayacak. Haftanın yarışmacıları açıklandı ve Gizem Büyüksüren Kuçin de onlar arasında bulunuyor. Peki, Gelin Evi Gizem Büyüksüren Kuçin kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde birincilik için ter döktükleri zorlu rekabette yaşanacak mücadele herkesi televizyon karşısına geçirecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Gizem Büyüksüren Kuçin de altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi Gizem Büyüksüren Kuçin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 


Gelin Evi Gizem kimdir?

Bu haftanın en iddialı gelinlerinden biri olan Gizem Büyüksüren Kuçin Boşnak göçmeni. Süren Otizm Spor Eğitim Merkezi'nin sahibi. Berat Kuçin ile evli. Bilge Adam, Mikro Yazılım ve Prodea'da çalıştıktan sonra artık özel çocuklar için açtığı kurumda eğitim veriyor. İstanbul Topkapı Üniversitesi İnternet ve Ağ Teknolojileri Bölümü mezunu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Gelin Evi Gizem Büyüksüren Kuçin kimdir? Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.