Gelin Evi Dilek kimdir? Dilek Dinç Instagram hesabı

Gelin Evi Dilek kimdir? Dilek Dinç Instagram hesabı
SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde gözler yeni haftaya çevrildi. Pazartesiden itibaren yaşanacak rekabete Dilek Dinç de katılacak. Peki, Gelin Evi Dilek kimdir? Dilek Dinç Instagram hesabı haberimizde.

Aslı Hünel'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik adına evlerinin kapılarını rakipleri ve Zuhal Topal'a açacakları zorlu maratona katılan isimlerden biri de Dilek olacak. Kendisi hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Dilek kimdir? Dilek Dinç Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelin Evi Dilek Dinç kimdir?

Bu haftanın en çok ilgi görmesi beklenen isimlerinden biri olan Dilek Dinç, Twitch'te yayıncılık yapıyor. Ali Dinç ile evli. Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

dilek-dinc-birgul-fenerbahce-trabzonspor-trabzon.jpg

Fenerbahçeli olan yarışmacı gelin, forma giyerek Trabzon'da gezme kombini olarak yayınladığı videosuyla binlere ulaştı. Ancak bunu gerçekleştirip gerçekleştirmediği bilinmiyor. Çünkü Trabzonsporlu taraftarlar kendisine tepki gösterdi. Diğer yandan o sezonu da Trabzonspor Fenerbahçe'nin 8 puan önünde şampiyon tamamladı. Instagram hesabı @dileekbirgul'dür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.