Gelin Evi Ceren Yılmaz Ay kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Ceren Yılmaz Ay kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
SHOW TV'nin klasikleşen yarışması Gelin Evi, yeni sezona Antlaya'da merhaba diyor. Birbirinden iddialı gelinlerin performansını ortaya koyacağı haftada Ceren Yılmaz Ay da yarışacak. Peki, Ceren Yılmaz Ay kimdir? İşte detaylar...

Sevilen bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi, birbirinden iddialı gelinlerle birlikte SHOW TV'deki yerini alıyor. Hamaratlıkları, marifetleri, evleri, çeyizleri ve çok daha fazlası ile televizyonda yayınlanacak programa bu hafta katılacak isimler belli oldu. Onlar arasında Ceren Yılmaz Ay da yer alıyor. Peki, Gelin Evi Ceren Yılmaz Ay kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Gelin Evi Ceren Yılmaz Ay kimdir?

Bugün başlayacak yeni sezonu ile milyonların izleyeceği bir bölümle daha yayınlanacak Gelin Evi'ne katılacak yarışmacılar arasında bulunan Ceren Yılmaz Ay, 2 seneye yakın süredir Ali Ay ile evli. Kendisi içerik üreticisi ve sosyal medyada adından söz ettiriyor. Daha önce ATV'de de bir yarışmaya katılmıştı. Antalya'da yaşıyor.

Gelin Evi Ceren Yılmaz Ay Youtube kanalı

Pazartesiden cumaya kadar yayınlanacak haftada rakiplerini geride bırakmak isteyen Ceren Yılmaz Ay daha önce ekran deneyimi olan bir isim. Kendisine ait Youtube kanalında yayınladığı videolarla 235 bin aboneye ulaştı. Kendisini @cerenyilmazorginal adresinden takip edebilirsiniz.

Gelin Evi Ceren Yılmaz Ay Instagram hesabı

Yarışmanın güzel gelinlerinden biri olan Ceren Yılmaz Ay, Instagram hesabı ile de dikkat çekiyor. Şu an 60 bin takipçisi bulunuyor ve her paylaşımına yorum yağıyor. @cerenyilmazzs profilini listeniz e ekleyebilirsiniz.

Gelin Evi Ceren Yılmaz yemek videoları

Ceren Yılmaz sosyal medyada ve basında yer aldığı haberlerle öne çıkan bir isim. Nedeni de yemek. Daha önce kazandığı yarışmaların yanı sıra ünlü fenomenler Tuna Tavus ve Orkun Işıtmak ile çektiği videolarla adından söz ettirdi.

image-445849.jpg

image-3258168.jpg

image-4402463.jpg

image-8585327.jpg

image-9005178.jpg

image-9007402.jpg

image-3258168-001.jpg

image-3375275.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum