Gelin Evi Ceren Ayşegül Kapusuz kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Ceren Ayşegül Kapusuz kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Bugün yeni sezonu ile başlayacak Gelin Evi'ne katılacak ilk yarışmacılar belli oldu. Ayşegül Kapusuz da onlar arasında yer alıyor. Peki, Gelin Evi Ceren Ayşegül Kapusuz kimdir? Instagram hesabı haberimizde bulunmaktadır.

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Gelin Evi, yeni sezonuna bugün merhaba diyor. Beş gelinin her hafta izleyicilerin karşısına çıkarak birincilik için ter dökeceği zorlu maraton için hazır olduğu program herkesi ekran başına kilitleyecek. Bu haftanın katılımcılarından biri de Ayşegül Kapusuz oldu. Kendisi hakkıdna internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Ceren Ayşegül Kapusuz kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Ayşegül Kapusuz kimdir?

Bugünden itibaren SHOW TV'de yayınlanacak Gelin Evi'nde mücadele edecek isimlerden biri olan Ayşegül Kapusuz Antalya'da yaşıyor. Hasan Bey ile evli. 2 çocuk annesi. Sosyal medya hesabından yaptığı sunumlarını takipçileri ile paylaşıyor. Instagram hesabı @aysegul_homelife'dır.

image-5049026.jpg

image-1498822.jpg

image-8104938.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.