Gelin Evi Büşra Öğün kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Büşra Öğün kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
SHOW TV'nin sevilerek seyredilen yarışması Gelin Evi, yeni bir haftaya daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü haftada adını milyonlara duyurmak isteyenlerden biri de Büşra Öğün. Gelin Evi Büşra Öğün kimdir? Instagram hesabı burada.

Türkiye'nin en çok takip edilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi, bugün yeni haftasına merhaba diyor. Beş gelinin kendi gününde birincilik için mücadele edeceği zorlu maratonda gözler alınacak puanlara ve finalde kimin kazanacağına çevrildi. Evini açarak marifetlerini sergileyip sahip olduğu düzeni milyonlara sunacak yarışmacıların her detayı merakla bekleniyor. Mutfaktan salona, banyodan yatak odasına kadar kullanılan eşyalar ve tercih edilen tipler öğrenilmek isteniyor. Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri de Büşra Öğün oldu. Peki, Gelin Evi Büşra Öğün kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Büşra Öğün kimdir? Instagram hesabı

Bugünden itibaren evini milyonlar karşısında sergileyecek ve hamaratlığını konuşturmak isteyen Büşra Öğün, sosyal medya fenomeni. Videoları ve fotoğrafları ile binlerce kişiye ulaşıyor. Gezen civciv adını verdiği oyuncağından da karakter oluşturmayı başarmış. Influencerlık da yapan güzel yarışmacıya paylaşımlarında eşi de yardımcı oluyor. Kendisini 25 bine yakın kişi takip ediyor. Instagram hesabı @busracplk'tır.

image-3921932.jpeg

image-609320.jpeg

image-4803244.jpeg

image-1392670.jpeg

image-5097279.jpeg

image-8369369.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.