Gelin Evi Beyza Nur Mutlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi Beyza Nur Mutlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Aslı Hünel'in sunumu ve renkli yarışmacıların katılımlarıyla birlikte eğlencenin sonuna kadar yaşandığı programda yine iddialı isimler yer alıyor. Onlardan biri de Beyza Nur Mutlu oldu. Güzel yarışmacı hakkında fragman yayınlandığından itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor? Peki, Gelin Evi Beyza Nur Mutlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Aslı Hünel'in sunduğu Gelin Evi'nde 19 Aralık Pazartesi günü yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi gününde evini rakipleri ve milyonlara açacağı programda herkes elinden gelenin en iyisini yaparak cuma günü altınları evine götürmek amacında. Beyza Nur Mutlu iddiasını ortaya koyarak birincilik içim kolları sıvadı. Evine zaferle dönebilmek adına mücadele verecek güzel yarışmacıyı tanımak isteyenler internette araştırmalarda bulunup sorgulama gerçekleştiriyor. Peki, Beyza Nur Mutlu kimdir? Gelin Evi Beyza kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Beyza Nur Mutlu kimdir?

Bu hafta altınları kazanabilmek için kolları sıvayacak olan Beyza Nur Mutlu 22 yaşında. Çiçeği burnunda gelin denilebilir. Aslen Konyalı. Liseyi bitiren güzel yarışmacı ev hanımı. Instagram hesabı @beyzanuurmutlu'dur ve binlerce kişi tarafından takip edilmektedir.

Gelin Evi Beyza Nur Mutlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.