Gelin Evi Aslıhan ve Nagehan Ölçücü kimdir? Instagram hesapları

Gelin Evi Aslıhan ve Nagehan Ölçücü kimdir? Instagram hesapları
SHOW TV'nin başarılı yarışması Gelin Evi'nde yeni bir haftaya daha merhaba deniliyor. Program bu hafta 5 değil 6 gelinle ekranlardaki yerini alacak çünkü Aslıhan ve Nagehan birlikte katılıyor. İki kardeşin alacağı puanlar da şimdiden merak konusu. Peki, Gelin Evi Aslıhan ve Nagehan Ölçücü kimdir? Instagram hesapları haberimizde yer alıyor.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde birincilik için ter döktükleri zorlu rekabette yaşanacak mücadele herkesi televizyon karşısına geçirecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Aslıhan ile Nagihan Ölçücü de altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendileri hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi Nagehan ve Aslıhan Ölçücü kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Aslıhan ve Nagehan Ölçücü kimdir?

İki kardeş olarak programda yer alacak Nagehan ve Aslıhan yine kendileri gibi iki kardeş ile evlendi. Bu konu yarışmada sıkça konuşulacak gibi gözüküyor. Instagram hesapları @kardeschgiller'dir.

Gelin Evi Aslıhan ve Nagehan Ölçücü kimdir? Instagram hesapları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.