Gelin Evi Arzu kimdir? Arzu Güneş Instagram hesabı var mı

Gelin Evi Arzu kimdir? Arzu Güneş Instagram hesabı var mı
SHOW TV ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi evlerinde rakiplerini ağırladıkları programda yaşanacak rekabet herkesi televizyon başına kilitleyecek. Bu haftanın yarışmacıları Eda, Yasemin, Hanife Özlem ve Arzu oldu. Ödülü kazanmak isteyenler arasında bulunan Özlem hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Arzu kimdir? Arzu Güneş Instagram hesabı var mı? Detaylar ha

SHOW TV ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi evlerinde rakiplerini ağırladıkları programda yaşanacak rekabet herkesi televizyon başına kilitleyecek. Bu haftanın yarışmacıları Eda, Yasemin, Hanife Özlem ve Arzu oldu. Ödülü kazanmak isteyenler arasında bulunan Arzu hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Arzu kimdir? Arzu Güneş Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


Gelin Evi Arzu kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Arzu Güneş henüz çiçeği burnunda bir gelin. Yeni evlenen güzel yarışmacı, Ömer Güneş ile hayatını birleştirdi. Son olarak çeyizlerini tanıttığı videolarla takipçilerinin karşısına çıkan Arzu'yu Instagram'da @aarzu.gunes hesabından takip edebilirsiniz.

Gelin Evi Arzu

Gelin Evi Arzu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.