Friends hakkında 5 ilginç bilgi

Friends hakkında 5 ilginç bilgi
Friends dizi hakkında bilinmeyen beş ilginç bilgiyi sizlerler için derledik. Haberimizde Friends dizisinin bilinmeyenleri yer alıyor.

Friends yaklaşık 20 yıl önce piyasaya çıkmış olabilir ama hala çoğumuzun kalbinde yaşıyor. "Friends"i defalarca izlemesine rağmen çoğu izleyici perde arkasında neler olup bittiğini bilmiyor. Haberimizde kamera arkasında neler olduğundan bahsettik.

1- Phoebe'nin Üçüzlere Hamileliği

Friends dışında başka hiçbir dizide, kardeşinin bebeğini tutan bir karakterden farklı bir temaya sahip değil. Phoebe, üvey erkek kardeşi için taşıyıcı anneydi. Ve bu hamilelik gerçekten önceden planlanmış değildi, birdenbire Lisa Kudrow'un gerçek hamileliğiyle aynı zamana denk geldi.

2- Ross Geller’ın Rolü

Jon Favreau, Kathy Griffin, Hank Azaria, Jon Cryer ve Kristin Davis gibi ünlü oyuncular Friends ana kadrosu için seçmelere katılıyor ancak Ross Geller rolü David Schwimmer için özel yapılmıştı. Rolü Eric McCormack okumuştu.

3- Friends Tanışma Gezisi

Dizi yönetmeni James Burroughs, ana oyuncu kadrosuna ilk bölüm yayınlanmadan önce Las Vegas'a gitmeleri gerektiğini söyledi. Burroughs birbirlerine ısınmakla kalmayıp diziyle ilgili güzel duygular besleyerek altı yıldızlı yetenekli oyuncuya bu yolculuktan sonra hayatlarının değişeceğini söyledi. Dizi yayınlandıktan kısa bir süre sonra, oyuncular hızla ün kazandı ve oyuncular magazin dergileri olmadan halka açılamadılar.

4- Dizinin İkonik Şarkısı

Friends şarkısı serinin en akılda kalan şarkısıdır. Şarkının sözlerinin "Cuck" karakterine mükemmel bir şekilde uyduğu açık. Müziğin gösteriye neden bu kadar iyi uyduğunu merak ediyorsanız, bu şarkının sorumlusu David Crane ve Marta Kaufmann'dır.

5- Veda

Dizinin sıkı takipçileri 'Arkadaşlar' finalini beğenmedi. Bunun nedeni, birçok izleyicinin en sevdikleri oyuncuları yeni projelerde görmeye hazır olmamasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.