Fatih Terim’li Panathinaikos’un ilk maçı ne zaman, hangi takımla, TV’de canlı yayınlanacak mı?

Fatih Terim’li Panathinaikos’un ilk maçı ne zaman, hangi takımla, TV’de canlı yayınlanacak mı?
Fatih Terim’in teknik direktörlük görevine getirildiği Yunan takımı Panathinaikos’un ilk maçının hangi gün, saat kaçta olduğu merak konusu oluyor?

Yunanistan’ın önde gelen futbol kulüplerinden Panathinaikos’la anlaşan Fatih Terim gündemi değiştirdi. Bugün resmi olarak açıklanan transfer sonrasında yarın Atina’ya giderek antrenmana çıkacağı öğrenilen Fatih Terim’in kulüple 1,5 yıllık anlaşmaya imza atacağı iddia edildi. Fatih Terim’in Panathinaikos’un başına geçtiğinin duyurulmasının ardından Türk futbolseverler de yeşil-beyazlı takımın ligdeki durumunu ve oynayacağı maçları merak etmeye başladı. Peki Fatih Terim’in takımın başında sahaya çıkacağı ilk Panathinaikos maçı ne zaman, hangi gün ve saat kaçta oynanacak? Öte yandan Panathinaikos takımının maçlarının Türkiye’de bir televizyon kanalı tarafından canlı olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı da soruşturulmaya başlandı. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Panathinaikos maçları ne zaman, hangi gün, saat kaçta?

Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü üstlendiği Panathinaikos takımı ilk maçını yeni senede oynayamaya hazırlanıyor. Panathinaikos 3 Ocak 2024 Çarşamba günü Yunanistan Süper Ligi’nin son sırasında yer alan PAS Giannina takımı ile karşı karşıya gelecek. Maç TSİ 22.00’de başlayacak. Yeşil-beyazlılar daha sonra ise 7 Ocak Pazar günü saat 18.00’de Panetolikos takımı ile karşılaşacak.

Panathinaikos maçları televizyonda canlı yayınlanacak mı, hangi kanalda?

Yunanistan Süper Ligi’nde ikinci sırada bulunan Panathinaikos takımının maçlarının yayın hakları Türkiye’de herhangi bir kanalda bulunmuyor. Ancak Exxen, TV8 ve TV8,5’un sahibi Acun Ilıcalı’nın Yunanistan Süper Ligi’nin yayın haklarını almak için harekete geçtiği öğrenildi. Ilıcalı yayın haklarını aldığı takdirde Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos futbol takımının maçlarının TV8,5 veya Exxen’de canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.