6 Haziran Fatih Karagümrük Kasımpaşa maçı canlı izle Bein Sports 2

6 Haziran Fatih Karagümrük Kasımpaşa maçı canlı izle Bein Sports 2
Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaştığı sezonda artık son hafta maçları oynanıyor. Bugünün ilk adreslerinden biri NEF Stadyumu. 6 Haziran Fatih Karagümrük Kasımpaşa maçı canlı izle Bein Sports 2 haberimizde.

Spor Toto Süper Lig'de sezon sona eriyor. Takımlar bugün ve yarın son karşılaşmalarına çıkarak taraftarlara uzun bir süre için veda edecek. Adreslerden biri de İstanbul ve şehrin iki takımı karşı karşıya gelecek. Fatih Karagümrük evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Trabzonspor'dan 4 gollü yenilgi aldıktan sonra Kayseri'yi yenip Konya ile berabere kalan kırmızı siyahlılara karşı Paşa ise 3 maçlık galibiyet serisini Beşiktaş karşısında aldığı 5 golü bozgunla sona erdirmişti. 6 Haziran Fatih Karagümrük Kasımpaşa maçı canlı izle Bein Sports 1 alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


Fatih Karagümrük Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün NEF Stadyumu'nda oynanacak olan Fatih Karagümrük maçı saat 17.00'de başlayacak. Burak Şeker'in düdük çalacağı zorlu müsabaka TOD TV, Beinconnect ve Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

Fatih Karagümrük Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri

Fatih Karagümrük: Viviano, Biraschi, Rodrigues, Baniya, Levent, Shukurov, Saba, Ozdoev, Feghouli, Frei, Diagne

Kasımpaşa: Erdem, Hadergjonaj, Djilobodji, Donk, Yasin, Aytaç, Malsa, Ouanes, Eyyseric, Mounir, Fall


Fatih Karagümrük Kasımpaşa maçı öncesi istatistikler

  • Kasımpaşa ile oynadığı son üç Süper Lig maçından 7 puan çıkaran Fatih Karagümrük (2G 1B), daha önceki sekiz karşılaşmada topladığı puanı geride bıraktı (6; 1G 3B 4M).
  • Süper Lig tarihinde Fatih Karagümrük'e konuk olduğu ilk maçı 2-1 kazanan Kasımpaşa (Eylül 1959), daha sonraki dört ziyaretinde sırasıyla birer beraberlik ve mağlubiyet aldı (2B 2M).
  • Bu sezon İstanbul takımlarını konuk ettiği altı Süper Lig maçının sadece birini kazanan (2B 3M) ve bu galibiyeti son karşılaşmada Ümraniyespor'u yenerek alan Fatih Karagümrük, İstanbullu rakiplerine karşı üst üste iki mücadeleden de 3 puanla ayrıldığı son seriyi Ocak-Nisan 1962 arasında yaşadı (vs Kasımpaşa & Yeşildirek).
  • İstanbul takımlarına bu sezon konuk olduğu altı Süper Lig maçının beşini kaybeden Kasımpaşa (1G), lig tarihinde bu deplasmanda daha fazla mağlubiyeti sadece 1962/63'te yaşadı (1G 3B 6M).
  • Evinde oynadığı son Süper Lig maçında Kayserispor'u 2-0 mağlup eden Fatih Karagümrük, bu sezon iç sahada üst üste iki galibiyet alamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.