EXXEN Spor reklamlı ve reklamsız üyelik paketleri kaç lira? EXXEN SPOR üye ol

EXXEN Spor reklamlı ve reklamsız üyelik paketleri kaç lira? EXXEN SPOR üye ol
Türkiye'nin Avrupa organizasyonlarındaki yayıncısı EXXEN SPOR, birçok karşılaşma ile birlikte futbol severlerin karşısına çıkıyor. Dünya devlerinin kozlarını paylaştığı maçlarda ülkemizi temsil eden takımları da taraftarlar tarafından ilgiyle izleniyor. EXXEN SPOR'da maçları izlemenin bir ücreti var ve kısa sürede üyeliğinizi tanımlayıp kaydınızı tamamlayabiliyorsunuz. Peki, EXXEN Spor reklamlı ve reklamsız üyelik paketleri kaç lira? EXXEN SPOR üye ol ekranı haberimizde.

Acun Ilıcalı'nın shaibi olduğu EXXEN, kısa sürede gösterdiği yükselişle birlikte spor organizasyonlarına da katılım sağlamış ve internet üzerinden Avrupa maçlarını yayınlamaya başlamıştı. UEFA organizasyonlarındaki tek yayıncı olarak izleyicilerle buluşan platform için özellikle ülkemizi temsil eden takımların taraftarları büyük br ilgi gösteriyor. EXXEN SPOR'u izlemek için ödenmesi gereken fiyatlar araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, EXXEN Spor reklamlı ve reklamsız üyelik paketleri kaç lira? EXXEN SPOR üye ol ekranı haberimizde.


EXXEN Spor üye ol

EXXEN SPOR'u izleyebilmek için öncelikle e-posta adresinizi ve şifrenizi girdikten sonra numaranızı vermeniz gerekiyor. Bu aşamanın ardından size sunulan izinleri onaylamalısınız. Ardından açılan sayfada e-posta veya telefon üzerinden kimliğinizi doğrulamanız isteniyor. Adımı da tamamladıktan sonra karşınıza dört paket geliyor. Bunları size aşağıda derledik.


exxenspor


EXXEN SPOR reklamlı üyelik paketleri ne kadar?

Maçları seyretmek için paket arayanların karşısına iki tercih çıkıyor. Aylık ve sezonluk seçeneklerle birlikte üyeliğinizi oluşturabilir ve yeşil sahaların heyecanını televizyon veya mobil cihazlarınızda yaşayabilirsiniz.

  • EXXEN SPOR Reklamlı Sezonluk Paket Fiyatı: 94,90

Eğer yıllık üyelik düşünüyorsanız bu paketi tercih edebilirsiniz. Söz konusu üyelik karşılığında hesabınızdan 10 ayda 94,40 TL çekilir. Aylık pakete göre daha avantajlıdır.


 

  • EXXEN SPOR Reklamlı Aylık Paket Fiyatı: 119,90

Taahhüt ile bağlanmak istemiyorsanız, maçları belli bir süre zarfında izliyorsanız veya farklı nedeniniz varsa aylık ödeme ile de EXXEN SPOR üyesi olabilirsiniz. Ayda 119.90 TL üzerinden kaydınızı yaptırabilirsiniz.


exxenspor


 


EXXEN SPOR reklamsız üyelik paketleri ne kadar?

İnternet üzerindeki en can sıkan durumlardan biri de reklamlar. Maçları veya dizileri seyrederken yayınların bölünmemesi veya ekranın bir kısmını kaplmaması için farklı paketler de mevcut. Aşağıda detaylar haberimizde.

  • EXXEN SPOR Reklamsız Sezonluk Paket Fiyatı: 107,90

Reklamsız üyelikle birlikte sezonluk paket almak isteyen üyeler için iki paket bulunuyor. Sezonluk paketin yüzde 20-25 arasında bir avantajı da beraberinde getirdiği pakete aylık 107.30 liradan üye olabilirsiniz. 


 

  • EXXEN SPOR Reklamsız Aylık Paket Fiyatı: 134,90

Reklamlı paketler gibi reklamsızlarda da EXXEN SPOR'a aylık üye kaydı yapılabiliyor. İstediğiniz zaman iptal etme seçeneği ile birlikte ayda 134.90 lira üzerinden ödeme gerçekleştirebileceğiniz pakete geçiş sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.