Exxen Konuşanlar 81. Bölüm Neden Yok?

Exxen Konuşanlar 81. Bölüm Neden Yok?
EXXEN'in başarılı yapımlarından Konuşanlar yeni bölümüyle yayınlanmadı. Seyirciler de bu nedenle programın durumunu öğrenmek adına araştırmalarda bulunuyor. Herkesi gülme krizine sokan yapıma dair bilgiler haberimizde yer alıyor. Peki, Exxen Konuşanlar 81. bölüm neden yok? İşte detaylar...

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların da katılımıyla yayın hayatına bomba gibi devam eden Konuşanlar, EXXEN'de fark yaratmakla birlikte milyonlara da ulaşmayı başarıyor. Resmi ve resmi olmayan her platformda zirveye oynayan başarılı yapımın bugünkü yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyordu ancak kötü bir haber geldi. Gösteri henüz yayınlanmadı. Exxen’e giren seyirciler de arama motorlarında Konuşanlar 81. bölüm neden yok sorusunu sormaya başladı.

Programın bu hafta yeni bölümü haberimizin eklendiği saate kadar yayınlanmadı. Üyelik için ücret ödeyenler ve yapımın sıkı takipçisi olanlar da bunun nedenini araştırarak öğrenmek istiyor. Durumu haberimizin devamında açıklayacağız.

konuşanlar perisa koçak

Exxen Konuşanlar 81. Bölüm Yok! Ama Neden?

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında bir konuşan eşi ile kovulma sonrasındaki tanışmalarını ve evlenmelerini anlattı. Bir diğeri ise yine eşi ile arasında geçen Konuşanlar programı sohbeti nedeniyle olay haline geldi. Şu ana kadar yeni bölümün paylaşılmaması ise rutin bir süreç. Zaman zaman gece yayınlanırken bazen de sabahları ekleniyor. Kısa sürede izleyicilerle buluşması bekleniyor.

 

KONUŞANLAR AHSEN

Konuşanlar 2. sezon 81. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

konuşanlar gizem


konuşanlar rabia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.