Esra Erol'da Sıla Tuana Kalafat nerede? Fatih Mehmet Dinç kimdir?

Esra Erol'da Sıla Tuana Kalafat nerede? Fatih Mehmet Dinç kimdir?
Esra Erol'da programında 12 yaşındaki Sıla Tuana Kalafat'ın Fatih Mehmet Dinç tarafından kaçırıldığı iddia edildi. Peki, Esra Erol'da Sıla Tuana Kalafat nerede? Fatih Mehmet Dinç kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok seyredilen hafta içi programlarından biri olan Esra Erol'da, 12 yaşındaki Sıla Tuana Kalafat'ın kaçırılması dosyasını açtı. Genç kız için babası Orçun Kalafat ve Cevahir Hanım stüdyoya gelmişti. Annesi Ayşegül Uğur'un arkadaşı ve yanlarında kaldığı Fatih Mehmet Dinç ile birlikte yaşanan olayla gündeme gelmesi sonrası genç kız hakkında araştırma yapılıyor. Peki, Esra Erol'da Sıla Tuana Kalafat nerede? Fatih Mehmet Dinç kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır. işte yaşananlar...


Sıla Tuana Kalafat nerede?

Annesi Ayşegül Uğur'un anlattığı ifadelere göre Büyükçekmece Mimaroba'da oturan ailenin 12 yaşındaki kızı Sıla Tuan Kalafat, iddialara göre adı Fatih Mehmet Dinç olan ancak Enver adını kullandığı bilinen adam tarafından kaçırıldı. Şu an nerede olduğu ise bilinmiyor.


 

Fatih Mehmet Dinç kimdir?

Ayşegül Uğur ile görüşmek üzere geldiği gün kızı Sıla ile görüşen Fatih Mehmet Dinç aslında kardeşinin adı olan Enver'i kullanıyor. Annesi de yayına bağlandıktan sonra "Oğlum demeye utanıyorum" dedi. istemediğini söyledi. Fatih Mehmet Dinç 42 yaşında. Bu kızın yaşında kendi kızı olduğunu söyleyen diğer oğlunun ismini kullanarak o oğlunun da ismini kirlettiğini, televizyondaki kız için de çok üzüldüğünü söyledi.

Ayşegül Uğur, Fatih Mehmet Dinç'in kızına karşı takıntısı olduğunu bildiğini öne sürdü. Bu duruma Orçun da "Sen böyle bir şey var neden onları bir araya getiriyorsun" tepkisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.