Esra Erol'da İpek Tekoğlu kimdir? Ömer Aksin kimdir?

Esra Erol'da İpek Tekoğlu kimdir? Ömer Aksin kimdir?
Esra Erol'da programı, yeni bir günde daha seyircilerin karşısına çıktı. İpek Tekoğlu, düğününe günler kala hayatının aşkı Ömer'in evli olduğunu öğrendi. Esra Erol'da İpek Tekoğlu kimdir? Ömer Aksin kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Esra Erol'da yeni bir günde daha ATV ekranlarındaki yerini aldı. Birbirinden önemli konuları ele alarak ülke gündemine oturan yayın bugün İpek ile açıldı. Genç kadın, inanılmaz bir aşk yaşadığına inandığını söyleyerek girdiği stüdyoda evlenmeyi beklediği Ömer'in evli olduğunu öğrendiğini söyledi. Peki, Esra Erol'da İpek Tekoğlu kimdir? Ömer Aksin kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Esra Erol'da İpek Tekoğlu kimdir?

17 Ekim 2023 Salı tarihinde Esra Erol'da programına katılan İpek, tanıştıktan bir süre sonra Ömer ile nişanlandı. Ömer'in sürekli kendisine evlilik vaadi verdiğini ancak düğüne sayılı günler kala evli olduğunu öğrendiğini dile getirdi. Yayına 2 saat kala da cep telefonunun sürekli çaldığı için ekip tarafından elinden alındığını ve tehditler yağdığını söyledi.

Ömer Aksin kimdir?

Bugün İpek tarafından bazı iddialarla birlikte hakkında tehdit suçlaması bulunan Ömer Aksin, ile ilgili olarak zorla evlendirildiği söylentisi de programda konuşuldu. Hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.