Esra Erol'da Fuat Kuzu nerede? Ayşe Kuzu kimdir?

Esra Erol'da Fuat Kuzu nerede? Ayşe Kuzu kimdir?
 DAMGA Editörü
Esra Erol'da programında yeni bir dosya daha işlenmeye başlandı. Ayşe Kuzu, eşi Fuat Kuzu'nun nerede olduğun öğrenmek istiyor. Peki, Esra Erol'da Fuat Kuzu nerede? Ayşe Kuzu kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da yeni bölümle seyircilerin karşısına çıktı. Çilem Kuzucu'nun ardından Ayşe Kuzu'nun dosyasına geçildi. 24 Mart'ta gözyaşları ile Antalya'daki evinden ayrılan eşi Fuat Kuzu'nun Kayseri'ye gideceğini söylediğini ve o günden bu yana haber alamadığını söyledi.


Fuat Kuzu kimdir?

Esra Erol, stüdyoda ağırladığı Ayşe Kuzu'ya "Fuat Kuzu'dan haber aldınız mı?" diye sordu. Acılı kadın "Hayır alamadım" dedi. Güzel sunucu da "Biz de alamıyoruz" ifadelerini kullandı ve alt yazı olarak ekrandan "Fuat Kuzu'yu görenler bize ulaşsın" mesajı yayımlandı.


Eski eşi bağlandı

Fuat Kuzu'nun eski eşi de yayına bağlandı. Nehir Hanım, "Fuat'ın hiçbir şeyine inanmazdım. Çalışmazdı. Bir dediği bir dediğini tutmazdı. Benim üzerime, ilişki yaşadı. Evli kadından çocuk yaptı. Sona Ayşe Hanım'ı bulmuş. Ona çok üzülüyorum. 17 senedir çalışıyorum. Fuat'ı tanıdıktan sonra hiç kimseye güvenmiyorum. Aşk, sevgi yok. Ayakta durabiliyorsan senden iyisi yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.