Esra Erol'da Çilem Kuzucu kimdir? Ogün Kuzucu ve Aleyna Avşar kimdir?

Esra Erol'da Çilem Kuzucu kimdir? Ogün Kuzucu ve Aleyna Avşar kimdir?
 DAMGA Editörü
Esra Erol'da programının bugünkü ilk konuğu Çilem Kuzucu oldu. Genç kadın eşinin bir başka kadınla birliktelik yaşadığını ifade ederek boşanmak istediğini söyledi.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da, bugünkü bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Birçok dosya gibi bugün de kendisine başvuran ve yardım isteyenleri geri çevirmeyen başarılı sunucu Esra Erol'un ilk konuğu Çilem Kuzucu'ydu. Eşinden boşanmak istediğini söyledi. Peki, Esra Erol'da Çilem Kuzu kimdir? Ogün Kuzucu ve Aleyna Avşar kimdir? Detaylar haberimizde.


Çilem Kuzucu kimdir?

Bugünün konuğu olarak ATV stüdyolarına gelen Çilem Kuzucu 20 yaşında. 1 çocuk annesi ve şu anda 7 aylık hamile. Eşi tarafından aldatıldığını, boşanmak istediğini dile getirdi. Annesi ile yaşadığını ve bu sırada kendisine eşinin bakması gerektiğini söylediğini anlattı ve kovulduğunu ifade etti.

cilem-kuzucu-esra-erol-001.jpg
Çilem Kuzucu, Ogün Kuzucu, Aleyna Avşar


Ogün Kuzucu ve Aleyna Avşar kimdir?

Çilem Kuzucu, geçtiğimiz günlerde kendisine bir fotoğraf geldiğini ve Ogün Kuzucu'nun Aleyna Avşar ile ilişki yaşadığını söyledi. Çilem'in ifadesine göre Ogün; "Sen bana karışamazsın. Herkesin kendi hayatı dedi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.