Erdem Dilbaz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Kasım Pazartesi puanları

Erdem Dilbaz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Kasım Pazartesi puanları
TV8'in ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla birlikte puanlarını alacağı programın ilk gününde Erdem Dilbaz mutfağa girecek. Menüsü oldukça eleştiri alan deneyimli ismin gün sonundaki puanları da merak konusu. Peki, Erdem Dilbaz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Kasım Pazartesi puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Villadaki mutfakta hünerlerini sergileyecek beş yarışmacının kendisine verilen sürede 50 bin lirayı kazanmak adına yarışacak ları zorlu rekabete katılacak isimler açıklandı ve fragmanda Erdem Dilbaz'ın menüsünü yaptığı görüldü. Ancak beklenmedik eleştiriler sert bir başlangıç yapılacağına işaret. Peki, Erdem Dilbaz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Kasım Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Erdem, programın ilk gününde yarışacak. Erdem Dilbaz, raklplerinden aldığı eleştirilerle gündeme oturdu. Fragmanda eğlenceli anlara da tanıklık edilen deneyimli yarışmacının yaptığı ördek de tepkiyle karşılandı. Az pişmiş ördek nedeniyle izleyiciler tarafından da çok konuşulacak gibi gözüküyor. 1982 İstanbul doğumlu. Lisede elektrik/elektronik okudu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Yönetimi bölümünden burs kazandı. Tasarım, mimari, müzik, sanat ve teknoloji hakkında birçok popüler kültür makalesi araştırdı ve yazdı. Kafa Ayari adında bir şirket kurdu. Sibernetik tabanlı performans sanatları ve teknolojisi - insan etkileşimi üzerine derin araştırmalar yapmaktadır. Son birkaç yıldır NERDWORKING adlı bir ağı yönetiyor. Şimdilerde müzik kültürü ve pasajların sosyo-ekonomik ilişkisi üzerine tezini yazıyor. Instagram hesabı @erdemdilbaz'dır.

erdem dilbaz


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem'in menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Erdem'in hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen tecrübeli yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Funda X
Meryem X
Yağız X
Pınar X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş fotoğrafları

zuhal topal'la yemekteyiz İsmet Tiryaki
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz Serap

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.