En Popüler Netflix Dizileri! Bu Listede Yok Yok!

En Popüler Netflix Dizileri! Bu Listede Yok Yok!
Bu içeriğimizde Netflix Türkiye'nin en iyi dizilerini derledik.

Necdet Oktay Apaydın - Netflix, abonelere göre dünyanın en popüler dijital akış platformudur. Her geçen gün büyüyen içerik kütüphanesi ile kullanıcı deneyimini geliştirmeye çalışan platform, dizi dizilerinde de adından söz ettirmektedir. Bu içeriğimizde Netflix'te izlenecek en iyi dizileri derledik.

En iyi Netflix dizileri

  1. La Casa de Papel

  2. The Blacklist

  3. You

  4. Breaking Bad

1- La Casa de Papel

en-iyi-netflix-dizileri-2023-1.webp

  • Yönetmen: Alex Pina
  • Tür: Dram, gerilim
  • IMDb: 8.2/10

İspanya'nın en popüler televizyon dizilerinden biri olan La Casa de Papel, İspanyol Kraliyet Darphanesi'ni veya İspanya Bankası'nı soymayı amaçlayan bir soyguncu ekibinin hikayesini anlatıyor. "Profesör" adında parlak bir adam bu ekibe liderlik ediyor.

Alex Pina'nın yönettiği La Casa de Papel, beş sezon ve toplam 41 bölümden oluşuyor. Her bölümüyle izleyenleri büyüleyen dizi, 2021 sonunda final yapacak. Buna rağmen Netflix'teki en popüler yapımlardan biri olmaya devam ediyor.

2- The Blacklist

en-iyi-netflix-dizileri-2023-2.webp

  • Yönetmen: Jon Bokenkamp
  • Tür: Suç, drama, gizem, gerilim
  • IMDb: 8.0/10

Kara Liste, Red Reddington adlı eski bir suçlunun kendisini FBI'a teslim etmesiyle başlar. Reddington, suç dünyasının en tehlikeli adamını yakalamak için FBI Ajanı Elizabeth Keen ile iş birliği yapar. Suç, gerilim ve dramı bir araya getiren dizi, aksiyon dolu sahneleri ve girift karakter ilişkileriyle izleyicileri büyüleyecek. Kahramanların geçmişlerine dair sırların açığa çıkması, FBI ve suçlular arasındaki sorunlu ilişki ve Red'in gerçek amacının yavaş yavaş ortaya çıkması diziye heyecan katıyor.

3- You

en-iyi-netflix-dizileri-2023-3.webp

  • Yönetmen: Greg Berlanti, Sera Gamble
  • Tür: Suç, drama, romantizm, gerilim
  • IMDb: 7.7/10

Caroline Kepnes'in aynı adlı romanından uyarlanan You, Joe Goldberg adlı bir kitapçı ve onun takıntılı sevdiklerinin hikayesini anlatıyor. Bu saplantı New Yorklu Guinevere Beck'in bir gün bir kitapçıya girmesiyle başlar. Joe, sosyal medya hesaplarından Beck'i yakından takip ediyor ve onun yaşam tarzı hakkında daha fazla şey öğrenmeye çalışıyor.

Joe, Beck ile giderek daha fazla arkadaş olur, sonunda bir ilişki kurar ve sonunda istediğini elde eder. Ancak zamanla Joe, Beck'in hayatına karışmaya başlar. Beck'in en iyi arkadaşı ve Joe'nun eski kız arkadaşı, onun saplantısını ortaya çıkarmaya çalışır.

'Sen', konusu ve profesyonel oyuncu kadrosu nedeniyle Netflix'teki en iyi dizilerden biridir. Toplam dört sezon ve 40 bölümden oluşan dizi, sosyal medyada veri koruma ve güvenlik arasındaki uçuruma da ışık tutuyor.

4- Breaking Bad

en-iyi-netflix-dizileri-2023-4.jpg

  • Yönetmen: Vince Gilligan
  • Tür: Suç, drama, gerilim
  • IMDb: 9.5/10

Breaking Bad, kimya öğretmeni Walter White'ın hikayesini anlatıyor. Ailesini geçindirmek için mücadele eden White, kanser olduğunu öğrenir ve metamfetamin üreterek para kazanmaya karar verir. Bunun için eski öğrencisi Jesse Pinkman ile birlikte çalışır. Walter ve Jesse, ilaç üretiminde büyük karlar elde etmeye başlar. Walter'ın kimya bilgisini kullanarak yarattığı saf metamfetamin, Albuquerque kentindeki uyuşturucu pazarını bozar ve diğer rakip üreticilerin dikkatini çeker. Walter, ailesini desteklemek için şirketini büyütmek istiyor. İkili büyük bir başarıya imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.