En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 13 Ekim

En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 13 Ekim
FOX TV'nin sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha sona eriyor. Beş yarışmacı arasındaki rekabetin ardından kazanan açıklanacak. Peki, En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 13 Ekim puanları haberimizde.

Milyonların ekran başına kilitlendiği En Hamarat Benim'de bugün yeni haftaya nokta konuluyor. Beş yarışmacının pazartesiden bu yana devam eden mücadelesinde bugün biri kazanan olarak evine ödülle dönecek. Herkes adını zirveye yazdırarak kendisini Türkiye'ye kanıtlamak amacında. Gözler, Kadir Ezildi'nin açıklayacağı sıralamaya çevrildi. Peki, En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 13 Ekim puanları haberimizde yer almaktadır.

En Hamarat Benim'de kim birinci oldu?

Başarılı sunucu Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV'de yayınlanan En Hamarat Benim'de bu hafta yarışan isimlerin aldıkları puanlar kaderlerini belirleyecek. Ezildi de kendi puanlarını verecek ve kazanan belli olacak. Ödülle evlerine gitmek isteyen iddialı yarışmacıların arasından biri için bugün mutlu son yaşanacak. En Hamarat Benim 13 Ekim birincisi açıklanınca haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.