En Hamarat Benim Zeynep Arice Ünal kimdir?

En Hamarat Benim Zeynep Arice Ünal kimdir?
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benin yeni haftasına başlıyor. Yarışmacılar arasında Zeynep Arice Ünal da bulunuyor. Kendisiyle ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumu ve birbirinden renkli beş yarışmacının katılımı ile pazartesiden cumaya kadar büyük bir heyecana sahne olan En Hamarat Benim, yeni haftasına merhaba diyor. Bugünden itibaren beş bölüm boyunca izleyicilerin karşısına çıkacak isimlerden biri de Zeynep Arice Ünal oldu. İlk gün rakiplerinin karşısında mücadele verecek genç yarışmacı hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Zeynep Arice Ünal kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


En Hamarat Benim Zeynep Arice Ünal kimdir?

En Hamarat Benim'in 426-430. bölümleri ile kamera karşısına geçecek Zeynep Arice Ünal evli ve 1 kız çocuğu annesi. Günlük hayatından paylaşımlar yaptığı bir hesabında içerik üreticiliği ile 20 binden fazla kişi tarafından takip ediliyor. Bu haftanın ilk yarışmacısı. Rakiplerine karşı vereceği tepkiler ve eleştirilere yönelik sözleri merakla bekleniyor. @zeyneparicee adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.