En Hamarat Benim Yeliz kimdir? Yeliz Boyacı Şen Instagram hesabı

En Hamarat Benim Yeliz kimdir? Yeliz Boyacı Şen Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının kendi gününde yemeklerini yaptığı villada yarışacak isimlerden biri de Yeliz oldu. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Yeliz kimdir? Yeliz Boyacı Şen Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor ve yıl sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter dökeceği zorlu maratonda yine kıyasıya rekabet yaşanacak. Ayrıca sadece yemek değil birçok etapla programda yarışmacılar ter dökecek. Bu hafta yarışacak isimler arasında Yeliz Şen de var. Peki, Yeliz Şen kimdir? Kaç yaşında, nereki ve Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...



En Hamarat Benim Yeliz kimdir?

Bugünden itibaren yaşanacak heyecanda rekabete ortak olacak Yeliz Şen, mutfakla oldukça haşır neşir. Bu işi profesyonel olarak yapıyor. Yarışmada Yeşim Hanım ile girdiği tartışmaların ardından göstereceği performans merak konusu ve şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. Instagram hesabı @yelizsenyelizz'dir. Binlerce kişi tarafından takip edilmektedir.

yeliz-sen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.