En Hamarat Benim Selmanur (Selma) Şivil kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Selmanur (Selma) Şivil kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının yemekleri ile puanlarını aldıkları ve hafta sonunda ödül kazandıkları programda yarışacak isimler açıklandı. O isimlerden biri de Selma oldu. Güzel yarışmacı hakkında araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, En Hamarat Benim Selmanur (Selma) Şivil kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'in 18-22 Kasım tarihleri arasında yayınlanacak 311-315. bölüm yarışmacıları açıklandı. Buna göre Selma da birincilik için mutfağa girecek ve evinin kapılarını hem rakipleri hem Kadir Ezildi hem de milyonlara açacak. Kendisi hakkında birçok kişi bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, En Hamarat Benim Selmanur (Selma) Şivil kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


En Hamarat Benim Selma kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Selmanur (Selma) Şivil, Okan Üniversitesi'ni 2017 yılında bitirdi. Kendisi evli. Instagram hesabı bilinmemektedir. Programda döktüğü kahvelerle birlikte herkesi şaşırtmıştı.

En Hamarat Benim Selmanur (Selma) Şivil kimdir? Kaç yaşında ve nereli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.