En Hamarat Benim Seda Akyıldız kimdir? Instagram hesabı var mı

En Hamarat Benim Seda Akyıldız kimdir? Instagram hesabı var mı
FOX TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir sezon daha başladı. Kadir Ezildi'nin Karadeniz'de izleyicilerin karşısına çıktığı zorlu rekabetin ilk haftasında yarışacak isimler belli oldu ve Seda Akyıldız da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Seda Akyıldız kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

FOX TV ekranlarında Temizlik Benim İşim ile başlayan ve sonrasında En Hamarat Benim ile devam eden yemek ile temizlik macerası yeni sezonuyla izleyicilerin karşısında. Bomba gibi bir kararla sezonu erken açan Kadir Ezildi ve ekibi bugünden itibaren hafta içi her gün televizyonda olacak. Ödüllerin de güncellendiği programda artık tüm yarışmacılar ödül ve hediyelerle evine dönecek. İlk hafta yarışmacıları da merak konusu oldu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. O isimlerden biri de Seda oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Seda Akyıldız kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


En Hamarat Benim Seda kimdir?

İzleyicilerin karşısında olacak yeni sezonun ilk haftasında yarışacak Seda Akyıldız 34 yaşında. 10 yıllık evli. Ev hanımı. Has Rizeli olduğunu ifade eden güzel yarışmacı bir çocuk annesi. Yarışmada iddialı ve 20 bin lirayı evine götüreceğine inanıyor. Instagram hesabı @sedaakyldz53'tür.

En Hamarat Benim Seda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.