En Hamarat Benim Özden kimdir? Özden Saruhan hangi yarışmalara katıldı

En Hamarat Benim Özden kimdir? Özden Saruhan hangi yarışmalara katıldı
FOX TV'nin en çok izlenen programlarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyerek puanlarını aldığı programa pazartesiden itibaren flaş bir isim daha katılacak. Daha önce de ekranda görmeye alışkın olduğumuz Özden Hanım, 5 gün boyunca karşınıza çıkacak. Peki, En Hamarat Benim Özden Saruhan kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta pazartesi itibarıyla başlıyor. Başarılı sunucunun evlere konuk olacağı zorlu rekabette herkes birinciliği elde etmek için elinden geleni yapacak. Bu hafta kolları sıvayacak isimler arasında Özden Saruhan da var. Peki, En Hamarat Benim Özden Saruhan kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


 

En Hamarat Benim Özden Saruhan kimdir?

Bu haftanın en çok dikkat çeken yarışmacısı olması kesin gözüken Özden Saruhan İstanbul'dan programa katılıyor. Kafe işletmecisi. Kızı avukatlık yapıyor. Son olarak 3 torunu vardı. Aslen Trakyalı. Hamur işlerinde becerikli olmadığını söyleyerek seyircileri şaşırttı. Daha önce Burçin gelini ile Gelinim Mutfakta'ya katılmış, aralarındaki güven problemi çok konuşulmuştu.


en-hamarat-benim-ozden

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.