En Hamarat Benim Nur Semiz kimdir? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Nur Semiz kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
FOX TV'nin sevilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Yarışmacılar da belli oldu. Nur onlar arasında yer alıyor. Peki, En Hamarat Benim Nur (18 Eylül) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan ve birbirinden iddialı yarışmacılarıyla heyecan dolu anlara imza atan En Hamarat Benim, yeni haftada değişen saati ile FOX TV'deki yerini alıyor. Artık saatler tam gün ortasını gösterdiğinde yayınlanacak olan programa pazartesiden itibaren katılacak isimler açıklandı. Onlardan biri de Nur oldu. Kendisine dair bilgiler merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Nur (18 Eylül) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detayla haberimizde yer almaktadır.


En Hamarat Benim Nur kimdir?

Bugünden itibaren milyonların karşısına çıkacak olan Nur, fragmanda kırmızı ve leopar ağırlıklı kıyafetlerle görüldü. Güzelliği ile de dikkat çekti. 27 yaşında. Diş hekimi asistanı. Adanalı ve 2 çocuk annesi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

327478237843783264378.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.