En Hamarat Benim Neslihan kimdir? Neslihan Karacabey Instagram hesabı

En Hamarat Benim Neslihan kimdir? Neslihan Karacabey Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışma programlarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter dökeceği zorlu haftada yaşanacak rekabet için herkes sabırsız. Pazartesiden itibaren ekranda boy gösterecek isimler açıklandı. Onlardan biri de Neslihan oldu. Peki, En Hamarat Benim Neslihan kimdir? Neslihan Karacabey Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren En Hamarat Benim'in yeni haftasında heyecan sürüyor. Pazartesiden cumaya kadar yaşanacak mücadelede 5 yarışmacı kendi günlerinde marifetlerini ortaya koyarak birinciliği kazanmak için ter dökecek. O isimlerden biri de Neslihan oldu. Deneyimli yarışmacı yorumlarıyla da haftanın kaderini belirleyecek isimlerden biri olacak. Yayınlanan fragman sonrasında kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Neslihan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

En Hamarat Benim Neslihan kimdir?

31 Ekim - 4 Kasım arasında yayınlanacak 296-300. bölüm arasındaki bölümlerde yarışacak olan Neslihan Karacabey pilates videolarıyla binlerce kişinin takip ettiği bir fenomen. Evli ve bir çocuk annesi. Sosyal medyada birçok kullanıcı kullandığı ifadeler nedeniyle kendisine tepki gösterse de haftaya damga vuracak gibi gözüküyor. Instagram hesabı @pilatnes'tir.
 

En Hamarat Benim Neslihan Karacabey

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.