En Hamarat Benim Kübra Akşehir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Kübra Akşehir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Yemek ve temizlik konusundaki iddialarını kanıtlamak ve milyonlara göstermek isteyen beş yarışmacının rekabetine sahne olan En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Sezon sonuna doğru gidilirken her birinciliğin daha da değerlendiği progranda pazartesiden itibaren yarışacak isimlerden biri de Kübra Akşehir oldu. Güzel yarışmacı yayınlanan fragmandan bu yana merak konusu oldu ve hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Kübra Akşehir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hes

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Mehtap adından en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren deneyimi ile ön plana çıkmayı başaran Kübra Akşehir hakkında programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Peki, En Hamarat Benim Kübra Akşehir kimdir? Kübra Akşehir yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.



En Hamarat Benim Kübra Akşehir kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Kübra Akşehir 32 yaşında. Sakarya'nın Sapanca ilinde doğdu ve büyüdü. Ev hanımı olan Akşehir lise mezunu. 5 sene önce ikinci evliliğini yaptı. Üç kız annesi. Yarışmada kendine güveniyor ve kazanacağından emin. Instagram hesabı @kubraaaksehirrr'dir.


En Hamarat Benim Kübra Akşehir

En Hamarat Benim Kübra Akşehir

En Hamarat Benim Kübra Akşehir


 

En Hamarat Benim Melih Boz kimdir?

Kübra Akşehir'in yarışacağı günde kemençe ile Karadeniz rüzgarı esecek. Tellere hayat veren isim ise Melih Boz oldu. 20 yaşındaki kemençeci genç, şarkısıyla milyonların karşısında olacak. Instagram hesabı @boz_melihh'tir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.