En Hamarat Benim Gönül Coşkun kimdir? Instagram hesabı var mı

En Hamarat Benim Gönül Coşkun kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden En Hmarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Bursa'dan izleyicilerin karşısına çıkacak programda 20 bin lira mücadelesi verilecek ve Gönül Coşkun da oldukça iddialı. Kendisine güvenenleri mahcup etmek istemeyen ve ödülü evine götürmekte iddiasını ortaya koyan güzel yarışmacı hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Gönül Coşkun kimdir? Detaylar haberimizde.

FOX TV ekranlarında Temizlik Benim İşim ile başlayan ve sonrasında En Hamarat Benim ile devam eden yemek ile temizlik macerası yeni sezonuyla izleyicilerin karşısında ve ikinci hafta başlıyor. Kadir Ezildi ve ekibi bugünden itibaren yine hafta içi her gün televizyonda olacak. Ödüllerin de güncellendiği programda artık tüm yarışmacılar ödül ve hediyelerle evine dönecek. Yeni hafta yarışmacıları da merak konusu oldu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. O isimlerden biri de Gönül Coşkun oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Gönül Coşkun kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


 

En Hamarat Benim Gönül Coşkun kimdir?

Bu haftanın beş yarışmacısından biri olan Gönül Coşkun Bursa'da yaşıyor. Evli ve 1 çocuk annesi. 27 yaşında. Aslen Ardahanlı. Lise Mmezunu: Programda 20 bin lirayı evine götüreceğinden ve kendisini milyonlara ispat edeceğinden emin. Instagram'da yarışmaya katıldığını; "Unutulması mümkün olmayan bir anı ekledim hayat sayfama ve En Hamarat Benim programına katıldım. Pazartesi günü Bursa haftası ile ekranlarda olacağım. İzlemeyi unutmayın" ifadelerini kullandı.

Instagram'da yemeklerini paylaştığı ve binden fazla takipçisinin bulunduğu @gonulden_lezzetlerr isimli hesabı vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.