En Hamarat Benim Emel Atar kimdir? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Emel Atar kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının açıklandığı maratona bugünden itibaren katılan isimlerden biri Emel oldu. Peki, En Hamarat Emel Atar kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

FOX TV ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de birbirinden renkli ve iddialı yarışmacıların mücadelesi başlıyor. Beş ismin kıyasıya rekabete gireceği zorlu maratonda kollar sıvanacak ve ardından hamaratlıklar gösterilmeye başlanacak. Her an çekişmeye sahne olacak programa katılan isimlera arasında Emel Atar da bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Emel Atar kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

En Hamarat Benim Emel Atar kimdir? Instagram hesabı

Bu hafta birincilik için kolları sıvayacak yarışmacılar arasında bulunan Emel Atar, Ramazan Bey ile evli. 2 çocuk annesi. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Karadenizli. Rakiplerini geride bırakarak ödülle evine döneceğinden emin. Instagram hesabı @emelatar'dır.

image-5011444.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.