En Hamarat Benim Çiğdem kimdir? Çiğdem Akçam hangi yarışmalara katıldı

En Hamarat Benim Çiğdem kimdir? Çiğdem Akçam hangi yarışmalara katıldı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni yılın ilk bölümü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların açıklandığı yeni haftanın ilk gününde yarışacak isimler arasında Çiğdem Akçam da yer alıyor. Kendisi daha önce de televizyondan tanınan bir isim. Ancak hakkında bilgi sahibi olmayanlar veya bilgilerini tazelemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Çiğdem kimdir? Çiğdem Akçam hangi yarışmalara katıldı? İşte detaylar...

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta 2023 yılı itbarıyla başlıyor. Başarılı sunucunun evlere konuk olacağı zorlu rekabette herkes birinciliği elde etmek için elinden geleni yapacak. Bu hafta kolları sıvayacak isimler arasında Çiğdem Akçam da var. Peki, En Hamarat Benim Çiğdem Akçam kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


En Hamarat Benim Çiğdem Akçam kimdir?

Bu haftanın en çok dikkat çeken yarışmacısı olması kesin gözüken Çiğdem Akçam, güvenlik görevlisidir. Mesleği nedeniyle çok sert bir kayınvalide imajı çizen Çiğdem hanım, daha önce gelini Elif Akçam ile katıldığı Gelinim Mutfakta'da verdiği puanlarla da dikkatleri kendi üzerine çekmişti. Instagram hesabı bilinmemektedir.

En Hamarat Benim Çiğdem kimdir? Çiğdem Akçam hangi yarışmalara katıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.