En Hamarat Benim Ayşe Sevil Özsoy kimdir? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Ayşe Sevil Özsoy kimdir? Instagram hesabı
En Hamarat Benim 'de güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran isimlerden biri de Ayşe Sevil Özsoy oldu. Genç yarışmacı hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, En Hamarat Benim Ayşe Sevil Özsoy kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren En Hamarat Benim'in yeni haftasında heyecan sürüyor. Pazartesiden cumaya kadar yaşanacak mücadelede 5 yarışmacı kendi günlerinde marifetlerini ortaya koyarak birinciliği kazanmak için ter dökecek. O isimlerden biri de Ayşe Sevil Özsoy oldu. Güzel yarışmacı yorumlarıyla da haftanın kaderini belirleyecek isimlerden biri olacak. Yayınlanan fragman sonrasında kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Ayşe Sevil Özsoy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


En Hamarat Benim Ayşe Sevil Özsoy kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Ayşe Sevil Özsoy 37 yaşında. Güzellik uzmanı. Kendisine "güzellik profeseörü" adını veriyor. 36 yaşında. Aslen Kastamonulu. Instagram hesabı @aysesevilozsoy'dur. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nda gönüllü olarak çalışıyor. Şiddet mağduru olan ve tehdit altındaki kadınlara yardım etmeye çalışıyor. Ayrıca çocuklarıyla birlikte isim ve şehir değiştirmelerinde de yanlarında olarak destek veriyor. 20 yıllık meslek hayatında iz bırakan anıları yazdığı bir kitap kaleme almaya başladı. Youtube üzerinde de güzellik profesörü ismiyle birlikte deneyimlerini aktaracak. Bu işin eğitimini 8 ayda değil gerçek öğrenimle aldığını düşünüyor ve bunun da fark yaratacağını ifade ediyor.

En Hamarat Benim Ayşe Sevil Özsoy

Bacağında dünya sinema tarihinin en önemli yapıtlarından biri olan Leon'daki Mathilda'nın "Hayat her zaman mı zor yoksa sadece çocukken mi?" repliği ile yapılmış dövme yer almaktadır.

En Hamarat Benim Ayşe Sevil Özsoy
 

en hamarat benim Ayşe Sevil Özsoy

En Hamarat Benim Ayşe Sevil Özsoy kimdir? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Ayşe Sevil Özsoy kimdir? Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.