Eda Koç Doya Doya Moda'da tozu dumana kattı

Eda Koç Doya Doya Moda'da tozu dumana kattı
TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda'ya kısa bir süre önce katılan ve tarzı ile fark yaratan Eda Koç, cuma günkü finalde ikinci kolyesini almayı başardı.

Tarz, kombin ve yaratıcılığın ön planda olduğu Doya Doya Moda'da cuma günkü finalle birlikte 16. hafta geride kaldı. Birbirinden iddialı yarışmacıların İstanbul sokaklarında verdiği birincilik mücadelesinde bir isim elenirken diğeri ise birinci olarak kolyenin sahibi oldu. Dilek Bükçüoğlu'nun veda ettiği finale Eda Koç damgasını vurmayı başardı. Güzel yarışmacı sonradan programa katılmasına rağmen yine podyumun tozunu attırdı.


Finalde selamı çaktı

Pendik'te son gün alışverişine çıkan yarışmacıların konsepti "Kendi tasarım defilemde final selamına çıkıyorum" oldu. Yapılan tercihlerin ardından gözler podyumda ve jürinin vereceği puanlardaydı. Bilindiği gibi son gün 20 üzerinden değerlendirme yapılıyor. Jüri övgü dolu sözler sarf etti ve Eda günü 39 puanla kusursuza yakın tamamladı. Liderliği de kimseye bırakmadı. Bu zafer kendisine ikinci kolyeyi de kendisine getirdi.

Eda Koç Doya Doya Moda

eda koç doya doya moda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.