Doya Doya Moda'da Eda Koç rüzgarı! Yine zirvede...

Doya Doya Moda'da Eda Koç rüzgarı! Yine zirvede...
Doya Doya Moda'nın güzel yarışmacısı Eda Koç, dün sona eren haftada en çok puanı toplayarak hem birinci oldu hem de üçüncü kolyesini kazandı.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Doya Doya Moda'da final heyecanı yaşandı. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki zorlu rekabetin kazananı çetin bir mücadele sonrasında belirlendi ve o isim Eda Koç oldu. Güzel yarışmacı kendisine güvenen hayranlarını mahcup etmemekle birlikte adını zirveye yazdırarak kombin konusundaki yeteneklerini milyonlara kanıtladı.


Doya Doya Moda'ya ödül

Dün yayınlanan hafta finalinde ödül töreni sunucusu kombinleri yarıştı. Herkes verilen sürede kendi beğenisine göre tarzını oluşturup podyuma çıktı. Jüriden puanlarını alacak yarışmacılar oldukça heyecanlı ve sabırsızdı. Eda Koç da Etiler'deki bir mekanda düzenlenen ödül töreninde gündüz kuşağı kategorisinde Doya Doya Moda'nın kazandığını söyleyerek bu gecede sunuculuk yapacağını söyledi. Yeşil ağırlıklı ve uzun bir elbise seçen güzel yarışmacı jürinin gözlerini kamaştırmayı başardı.


 


Peri kızı gibisin

Podyuma gelen Eda Koç hakkında jüri üyeleri yorumlarını yaptı. Uğurkan Erez ayakkabı harici her şeyin güzel olduğunu söyledi ve o kusuru da görmeyeceğini dile getirdi. Gülşah Saraçoğlu ise "Peri kızı gibisin. Bayıldım. Bu saç ne kadar yakıştı. Elbisenin rengi... Tam sarışın rengidir zaten bu" ifadelerini kullandı. Serdar Uzuntaş da 'Gün geçtikçe kendi bedenine göre harika tercihler yapıyorsun. Tebrik ediyorum seni. Çok beğendim' dedi. 


 

Tam puan aldı

Güzel yarışmacı övgü dolu sözlerin ardından puanlarını aldı. Uğurkan Erez ve Yasemin Yılmaz 9'ar puan verdi. Serdar Uzuntaş ve Gülşah Saraçoğlu ise 10 puan ve 1 de kanaat puanı kullandı. Böylelikle kusursuz bir performansla haftaya veda eden Eda Koç, kolyenin de sahibi oldu. Puanlar açıklanırken Hülya Yenidoğmuş'un 'Aldı' diyerek kolyeyi işaret etmesi de gözlerden kaçmadı. İki yarışmacı son dönemde bir hayli rekabet içinde ve yeni hafta da şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.