Doya Doya Moda Neslihan kimdir? Neslihan Varış kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Neslihan kimdir? Neslihan Varış kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı belli oldu. Nimet Üzüm'den sonra Neslihan Varış kombinleriyle birincilik mücadelesi verecek. Peki, Doya Doya Moda Neslihan kimdir? Neslihan Varış kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Doya Doya Moda'da bugün yepyeni bir hafta daha başlıyor. İstanbul'da kombin rüzgarları estiren yarışmacıların hafta sonundaki kolye için kıran kırana mücadeleye gireceği zorlu rekabete yeni bir isim katılacak. Bilindiği üzere geçen hafta Nimet Üzüm en az puan toplayan yarışamcı oldu ve kendisi programa elenerek veda etti. Bugün ise daha önce yarışmamış, herkesin dikkatini çekebileceğine inanan, genç ve güzelliği ile ön plana çıkabilecek Neslihan Varış geliyor. Kendisi hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Doya Doya Moda Neslihan Varış kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda Neslihan Varış kimdir?

Bu haftadan itibaren birincilik için yarışacak olan Neslihan Varış henüz genç bir isim. 19 yaşında olan Neslihan Samsun Çarşambalı ancak Edirne'de doğuğ büyüdü. Plastik cerrahi bölümünde okudu. Bekarı ve çocuğu yok. Rakiplerine meydan okuyarak artık dengelerin değişeceğini söyledi.

Doya Doya Moda Neslihan Instagram hesabı: @neslihanvrs

Doya Doya Moda Neslihan Tiktok hesabı: @vogue.neslihan

Doya Doya Moda Neslihan Varış boyu: 1.70 metre

Doya Doya Moda Neslihan Varış kilosu: 58

Doya Doya Moda Neslihan Varış bedeni: 34

Doya Doya Moda Neslihan Varış

Doya Doya Moda Neslihan Varış

Doya Doya Moda Neslihan Varış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.