Doya Doya Moda Gamze Taşkın estetiksiz hali ile şaşırttı

Doya Doya Moda Gamze Taşkın estetiksiz hali ile şaşırttı
Doya Doya Moda'nın bu hafta yarışmaya başlayan yarışmacısı Gamze Taşkın, ekranlarda kombinleriyle yer almaya devam ederken diğer yandan daha önce katıldığı programlardaki görüntüsü de gündeme geldi. Güzel yarışmacının estetik yaptırmadan önceki durumu ile şimdiki arasında çok fark var.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmaları arasıdna yer alan Doya Doya Moda'da Zeynep Billur Uludağ'ın katılmadığı hafta bugün yayınlanan bölümle devam edecek. İstanbul sokaklarında seçecekleri kıyafetlerle birlikte çıkacakları podyumda en yüksek puanı almaya çalışan 6 kadın arasına dün Gamze Taşkın katılmıştı. Güzel yarışmacı daha önce birçok program ve yarışmada yer alarak adından söz ettirmeyi başarmıştı. Yıllar sonra geri döndüğü televizyonda yaşamış olduğu değişim de herkesi şaşırttı. Doya Doya Moda Gamze Taşkın estetiksiz hali haberimizde.


 

Doya Doya Moda Gamze kimdir?

Dört jüri üyesinden geçer notlar ve yüksek puanlar almak üzere yarışmaya katılan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Gamze Taşkın daha önce de ekranlarda boy gösteren bir isimdi. Kısmetse Olur ve İşte Benim Stilim ile televizyonda yer alan güzel yarışmacı 30 yaşında. Kendisine ait bir markası var ve müşterilerine hizmet veriyor. 400 bine yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı vardır. Burada paylaştığı fotoğraflarla birlikte yüksek etkileşimler elde etmektedir. @gamzetaskin.official adresinden takip listenize alabilirsiniz.

Doya Doya Moda Gamze Taşkın kimdir?


 

Doya Doya Moda Gamze estetiksiz hali

Güzel yarışmacı dün katıldığı andan itibaren geçmişe yönelik fotoğrafları da gündeme oturdu. Gamze Taşkın'ın estetiksiz hali ile şimdiki hali ile arasındaki fark göze çarpıyor. Özellikle yüz ve göz kısımlarındaki değişimler dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.