Doya Doya Moda Esra Yağan, Kısmetse Olur gelini çıktı! Estetiksiz hali ise şaşırttı

Doya Doya Moda Esra Yağan, Kısmetse Olur gelini çıktı! Estetiksiz hali ise şaşırttı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Doya Doya Moda'nın yeni haftası tüm hızı ile sürüyor. Yarışmacıların performanslarıyla birincilik için yarıştıkları programa dün katılan Esra Yağan ise herkesi şaşırttı. Yağan daha önce de Kısmetse Olur'da yarışmıştı.

7 kadının İstanbul sokaklarındaki kombin savaşları sonrasında podyuma çıkarak jüri üyelerinden yüksek puanlar elde etmeye çalıştığı Doya Doya Moda'da yeni hafta sürüyor. Haftanın ikinci gününde Banu Teker'in ardından programa katılan isim açıklandı ve Esra Yağan artık ekranlardaki yerini alacak. Rakiplerine gözdağı veren güzel yarışmacı ilk gün için de güzel bir puan aldı. Siyah bir kıyafet seçti ve 16 puanla seyircilere merhaba demiş oldu. Yağan'ı daha önce televizyon ekranlarından anımsayanlar ise Kısmetse Olur'da yarıştığını hatırlıyor. Doya Doya Moda Esra Yağan estetiksiz hali de çok konuşuldu.


Doya Doya Moda Esra Yağan kimdir?

Dört jüri üyesinden geçern otlar ve yüksek puanlar almak üzere yarışmaya katılan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Esra Yağan, 26 yaşında. Aslen Mardinli. Üniversite mezunu. Insagram hesabından "Sürprizle geldim. Artık her gün sizlerle TV8 ekranlarındayım ve yarın yayındayız. Desteklerinizi bekliyorum" mesajı paylaştı.

Doya Doya Moda Esra Yağan boyu: 165
Doya Doya Moda Esra Yağan kilosu: 49
Doya Doya Moda Esra Yağan bedeni: 36


doya doya moda esra yağan


 

Kısmetse Olur'da yarıştı

Doya Doya Moda'ya yarışmacı olarak gelen birçok isim daha önce farklı projelerde yer alıyor. En yakın örnek ise Zeynep Billur Uludağ. Geçen sezon Yemekteyiz ve Konuşanlar'da kendisini izlemiştik. Esra Yağan da Kısmetse Olur'da milyonların karşısına çıktı. Gökhan Sara ile aşk yaşadığı yönündeki haberler magazin gündemini sallamıştı. Yağan'ın o günden bu yana yaşadığı değişim ve estetiksiz hali de günün en çok konuşulanları arasına girdi.

doya doya moda esra yağan

doya doya moda esra yağan

doya doya moda esra yağan

doya doya moda esra yağan

doya doya moda esra yağan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.