Doya Doya Moda Elif Baylan Instagram'ı salladı

Doya Doya Moda Elif Baylan Instagram'ı salladı
TV8'in sevilerek seyredilen ve her bölümüyle de izleyenleri televizyon başına kilitleyen yarışması Doya Doya Moda'da yeni hafta başladı. Programın ilk gününde İlayda Çağla Bektaş'ın yerine gelen Elif Baylan güzelliğiyle dikkat çekmeyi başardı. Genç yarışmacı sosyal medyada da adından söz ettirdi.

Talya Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği ve TV8'in milyonlara ulaştırdığı Doya Doya Moda'da yeni haftanın ilk günü başladı. Cuma günü elenen yarışmacı Çağla İlayda Bektaş'ın ardından kimin geleceği merak konusuydu. Alışveriş yerine gelen diğer kızların da olduğu anlarda duyuru yapıldı ve Elif Baylan'ın bugünden itibaren rekabete dahil edildiği açıklandı. Güzel yarışmacının sosyal medya fotoğrafları ise ilgi çekecek gibi görünüyor.


 

100 binden fazla takipçisi var

26 Eylül Pazartesi günü yarışmaya katılan Elif Baylan, Instagram hesabında binlerce kişiye ulaşıyor. Her paylaşımı da oldukça yüksek etkileşim elde ediyor. Seksiz pozlarının yanı sıra dünyanın birçok erinden paylaştığı fotoğrafları takipçilerine sunuyor. Programa katıldığı açıklandıktab sonra bu sayıyı artırması da bekleniyor. @elif.online adresinden takip edebilirsiniz.

Doya Doya Moda Elif Baylan Instagram

Doya Doya Moda Elif Baylan Instagram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.