Doya Doya Moda Damla Gezen neden yok diskalifiye mi oldu? Zeynep Billur Uludağ'a sansürlük sözler!

Doya Doya Moda Damla Gezen neden yok diskalifiye mi oldu? Zeynep Billur Uludağ'a sansürlük sözler!
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yeni hafta dün başladı ve ilk puanlar alındı. Gözler bugüne çevrildi. Ancak beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Programda iki diskalifiye birden gelebilir. Damla Gezen'in Zeynep Billur Uludağ'a söylediği sözlerin ardından alınacak karar merak konusu. Doya Doya Moda Damla Gezen diskalifiye mi oldu? Detaylar haberimizde.

Hafta içi günlerinde izleyicilerin karşısına çıkan Doya Doya Moda'da amansız bir rekabet yaşanıyor. Yarışmacılar kendilerine verilen sürede seçtikleri kombinlerle birlikte jüri karşısına çıkarak puanlarını alıyor. Dün de ilk birinci belli oldu ve gün sona erdi. Yeni bölümde yaşanacak gelişmeler ve  birinci olacak yarışmacı sabırsızlıkla bekleniyordu. Fakat paylaşılan görüntüler her şeyin önüne geçti. Dün katılan Damla Gezen ile Zeynep Billur Uludağ arasında kavga çıktı. Ardından da Uğurkan Erez diskalifiye açıklaması yaptı. Peki, Doya Doya Moda Damla Gezen neden yok diskalifiye mi oldu? Detaylar haberimizde.


 

Sözleri sansürlendi

Yayınlanan fragmanda makyaj için kuliste olan yarışmacılar kendi aralarında sohbet ediyordu. Damla, arkasını dönerek Zeynep'e bir şeyler söyledi ve bu sözler ekip tarafından sansürlendi. Ardından Zeynep Billur Uludağ, rakibinin üzerine yürüyüp ona temasta bulundu. Gülşah Saraçoğlu da uygunsuz durumdan dolayı Damla'yı yayına çıkartmadıklarını açıkladı. Uğurkan Erez "Zeynep de diskalifiye olarak aramızdan maalesef ayrılıyor" dedi. "Zeynep de" ifadesinden birçok kişi Damla'nın da yarışmadan diskalifiye olabileceği yönünde yorumlar yapıyor. Gelişmeler yeni bölümde belli olacak.
 

doya doya moda damla gezen zeynep billur uludağ kavga


"Kızlarım hakkında kimse böyle konuşamaz"

Serdar Uzuntaş'ın "Keşke kulaklarını tıkasaydın" dediği olayda Zeynep Billur Uludağ, kızlarına laf edildiğini ve buna kayıtsız kalamayacağını söyledi. Fragmanın paylaşılmasının ardından da bir kesit yayınlayıp "Hiç kimse benim çocuklarimi ağzına alamaz. Küfür edip argo konuşamaz konuşursada sonuçlarina katlanır. Yaptiğim hiç bir şeyden pişman değilim. Yine olsa yine aynı tepkiyi veririm. Çünkü ben bir anneyim." notunu paylaşmıştı.


doya doya moda damla gezen


 

Doya Doya Moda Damla kimdir?

Damla Gezen (d. 1998, İstanbul) televizyon yarışmacısıdır. 24 yaşındaki Gezen, 1.68 metre boyunda ve 52 kilogram ağırlığındadır. Işık Üniversitesi İç Mimarlık bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir. Damla Gezen ekran severler tarafından katıldığı İşte Benim Stilim yarışmasının 7. sezonu ile tanınmıştır. 2019 yılında ise Atv ekranlarında yayınlanan ve Müge Anlı‘nın sunduğu Güven Bana isimli yarışma programına katılmıştır. Bu sene Affetmek ve Kayboldum adında iki şarkı çıkardı ve yaptığı çıkışla dikkat çekmeyi başardı. Doya Doya Moda'nın yeni bölüm fragmanında gösterdiği enerjiyle rekabetin nasıl bir hale getireceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.