Doya Doya Moda Betül Kalyoncu kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Betül Kalyoncu kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Doya Doya Moda'da bir pazartesi daha geldi çattı. Beş gün boyunca yarışacak yarışmacılar arasına bugün bir yenisi daha ekleniyor ve Betül bugünden itibaren kolye mücadelesi için İstanbul sokaklarında yerini alacak. Kendisi hakkında da arama motorlarında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Doya Doya Moda Betül kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen programı Doya Doya Moda'ya bugün yeni bir yarışmacı katılıyor. Su'nun diskalifiye edilmesinin ardından fragmanda görüntülenen ancak yüzü görünmeyen yeni isim konusundaki tahminler bu bölümde yanıt bulacak. Kombin konusunda rakiplerini geride bırakmak isteyen güzel yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki,  Doya Doya Moda Betül Kalyoncu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Doya Doya Moda Betül Kalyoncu kimdir

Milyonların karşısına çıkarak bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Betül Kalyonu 23 yaşında. Halkla ilişkiler 4. sınıf öğrencisi. Boyu 1.71 olan güzel yarışmacı, 55 kilo ve 36 beden. Programa Eda'ya Barbie bebek getirerek merhaba dedi ve "Son haftalarda kötüsün, modayı yeniden öğren" dedi. Programa tarzını konuşturmaya geldiğini  ve kızların kendisini taklit etmesini dile getirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.