Doya Doya Moda Ayça Erbaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Ayça Erbaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Doya Doya Moda'da bugün yeni hafta heyecanı yaşanıyor. İstanbul sokaklarında kombin yarışına girecek kızlara yeni biri daha eklenecek. Ardından da puanlar alınacak. Bugünden itibaren puanlarıyla kolye kazanmak isteyen isim ise Ayça Erbaş oldu. Genç yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Doya Doya Moda Ayça Erbaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

TV8 ekranlarında kombin savaşlarına sahne olan Doya Doya Moda'da geçtiğimiz hafta finalinde Cansel Ayılmazdır en az puanı alarak elenmişti. Kendisinden sonra gelcek isim ise merakla bekleniyordu. Yayınlanan fragmanda Ayça'nın pazartesiden itibaren mücadeleye katılacağı görüldü. Güzel yarışmacı yeni bölümde sevenlerinin karşısına çıkacak. Kendisini tanıyanlar kadar tanımayanlar da mevcut ve ekranada olacağı an sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Doya Doya Moda Ayça kimdir? Ayça Erbaş kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı gibi bilgiler haberimizde yer alıyor.


 


Doya Doya Moda Ayça Erbaş kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak güzel yarışmacı her ne kadar maske ile toplanma alanına gelse de izleyiciler kendisini bulmayı başardı. Programın Instagram hesabında birçok kişi kendisinin Instagram hesabını yazdı. Yüzünü sadece jüriye göstermek istemesi bir hayli dikkat çekti. Maske altından nasıl bir yüz çıkacağı da şimdiden merak konusu oldu. Yasemin Yıılmaz ise 'Ne kadar güzel bir yüzün var' sözleriyle Erbaş'ı övdü. Instagram hesabı @aycaerbaas'tır.

Ayça Erbaş 23 yaşında. 1.60 metre boyunda ve 36 beden. Havalı, dikkat çeken ve yeri geldiğinde özendiren bir tarzı olduğunu söyledi.


Doya Doya Moda Ayça Erbaş

Doya Doya Moda Ayça Erbaş

Doya Doya Moda Ayça Erbaş

Doya Doya Moda Ayça Erbaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.