Doya Doya Moda 3 Ocak 2023 Salı puanları (Kim birinci oldu?)

Doya Doya Moda 3 Ocak 2023 Salı puanları (Kim birinci oldu?)
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Yarışmacıların kendilerine verilen sürede birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştığı zorlu rekabette yine gözler gün sonuna çevrildi. Herkesin hedefi ilk sırada yer alarak hafta sonuna doğru avantajı eline geçirebilmek. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 3 Ocak 2023 Salı puanları haberimizde.

Milyonların ilgiyle seyrettiği ve her bölümle büyük heyecan yaşadığı Doya Doya Moda'da haftanın ikinc günü başlıyor. İstanbul sokaklarında gerçekleşecek rekabetin devamında yine kızlar kendilerine verilen sürede ellerinden gelenin en iyisini yaparak birincilik için ter dökecek. Podyuma çıkarak en yüksek puanları almak isteyen güzel yarışamcıların arasındaki mücadeleden kimin zaferle ayrılacağı merak konusu. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 3 Ocak 2023 Salı puanları haberimizde.

Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

3 Ocak 2023 Pazartesi tarihinde yayınlanan Doya Doya Moda'da gözler gün sonuna çevrildi. Herkes kendisine verilen sürede tercih edeceği kombinlerle birlikte zirvede yer alarak iyi bir başlangıç yapmayı istiyor. Günün puanları aşağıda bulunmaktadır;

  • Hülya: 10
  • Aleyna: 11
  • Su: 10
  • Meyra Melike: 8
  • Eda: 6
  • Yağmur: 12
  • Özlem: 9

Özlem'den Su'ya şok

Bugün Bakırköy sokaklarına çıkacak olan kızlardan Su, aldıklarını karıştırınca işler karıştı. Paketi alan Özlem, "Ben değiştirmek istemiyorum" yanıtı verdi. Ayrıca Melike Meyra'ya da çıkıştı. Çocukları üzerinden kimsenin kendisine bir şeyle gelmemesini istedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.