Dönence dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu ne ?

Dönence dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu ne ?
Kanal D İç Yapımların yeni dizisi Dönence’nin erkek başrol oyuncusu Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan ve Emre Kınay oldu.

Yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu’nun oturacağı Dönence Oyuncu Kadrosu ‘nu gelin hep beraber öğrenelim.

Dönence Dizisi Konusu

Çekimleri İzmir'in Foça bölgesinde çekilen Dönence dizisi, İsrail yapımı İstisnai'nin Türkiye uyarlamasıdır. Dizi asperger sendromlu Gülce'nin küçük kız kardeşinin eğitimine devam etmek için İstanbul'a taşınması ve başına gelen zor olayları konu alıyor.

Dönence Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Caner Topçu (Özgür)

caner-topcu.webp

Son olarak Duy Beni dizisinde Kanat karakteri ile izleyicinin beğenisini toplayan Caner Topçu Dönence Oyuncu Kadrosu arasında başrol olarak yer alacak. Caner Topçu 25 Haziran 1997 doğumludur. Lise eğitiminin ardından oyunculuk yapabilmek için Harun Özer ve Fulya Filazi’den oyunculuk ve tiyatro dersleri almıştır. Beyaz Cehennem, Dikkat İnternet Var gibi tiyatro oyunlarında rol alan Caner Topçu daha önce Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Başka Türlü Aşk, Nöbet gibi yapımlarda rol almıştır.

Sümeyye Aydoğan (Gece)

sumeyye-aydogan.gif

Duy Beni dizisindeki Melisa rolüyle tanınan Sümeyye Aydoğan 1999 doğumludur. Duy Beni dizisinde ortak olduğu Caner Topçu ile başrolleri paylaşan güzel oyuncu 168 cm boyundadır. . . Son olarak Taçsız Prenses dizisinde rol almıştır.

Atakan Hoşgören (Miro)

atakan-hosgoren-miro.jpg

Dönence Oyuncu Kadrosunda başrol olarak yer alacak Atakan Hoşgören 5 Ağustos 1999 İstanbul doğumludur. 4N1K dizisinde canlandırdığı Ali Tekelioğlu karakteri ile tanınmıştır. Yakışıklı oyuncu daha önce İçimizdeki Ateş, Sana Söz, 4N1K gibi yapımlarda rol almıştır.

Ülkü Hilal Çiftçi (Gülce)

ulku-hilal-ciftci-gulce.webp

Tozkoparan dizisindeki Duygu rolüyle tanınan Ülkü Hilal Çiftçi, 11 Ocak 2009 doğumludur. 2023 yılı itibari ile 14 yaşında olan genç oyuncu, çocukluğundan beri oyunculuğa olan ilgisi ile tanınmaktadır. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif'te ilk ekran deneyimini yaşamıştır.

Doğa Karakaş (Rüzgar)

doga-karakas-ruzgar.webp

Dönence dizisinin oyuncularından Doğa Karakaş, 2002 yılında İstanbul'da doğdu. 2023 yılından itibaren 21 yaşında bir oyuncu, liseden sonra oyuncu olabilmek için Tiyatro Yarışı'nda temel oyunculuk ve kamera eğitimi aldı. Daha önce Yalancı, 4N1K, Çukur gibi yapımlarda rol aldı.

Nazlı Çetin (Sera)

Dönence dizisinde Sera karakteriyle izleyici ile buluşacak Nazlı Çetin 29 Nisan 2000 İstanbul doğumludur. 2019 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında 11. olmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun olan oyuncu son olarak Kardeşlerim dizisinde Dora karakterini canlandırmıştır.

Emre Kınay (Harun)

emre-kinay.jpeg

Son olarak Tozlu Yaka dizisinde izlediğimiz Emre Kınay Dönence dizisini ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Emre Kınay 1970 İstanbul doğumludur ve 53 yaşındadır. Daha önce Yılan Hikayesi, Güneşi Beklerken ve Güneşin Kızları dizileri ile kariyerinin zirvesini yaşayan Emre Kınay Son dönemde Sevda’nın Bahçesi, Vurgun ve Kırmızı Oda dizilerinde rol almıştır.

Didem İnselel (Verda Olgun)

Didem İnselel 13 temmuz 1976 da İstanbul da dünyaya gelmiştir. 47 yaşında olan Dide İnselel daha önce Akıncı ve Kasaba Doktoru dizilerinde rol almıştır.

Can Kızıltuğ

can-kiziltug.webp

En son Komutan filmine izlediğimiz Can Kızıltuğ Dönence oyuncuları arasında da yer alamaya hazırlanıyor. 10 Aralık 1994 İzmir doğumlu olan oyuncu şuan 29 yaşındadır. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile tanınmış ve sevilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.